Източник и видео: presstv.bgКазанлъчанин се натресе с Мерцедес“ в стълб от

...
Източник и видео: presstv.bgКазанлъчанин се натресе с Мерцедес“ в стълб от
Коментари Харесай

Ядосан на „паяка“ събори стълб

Източник и видео: presstv.bg

Казанлъчанин се натресе с „ Мерцедес “ в дирек от уличното осветяване и го събори единствено на метър от служащи, товарещи там камион.

Произшествието стана против входа на „ Катекс “, директно до профилирания паркинг за репатрирани коли малко след 11 часа.

Мъжът отишъл да прибере автомобила си, малко по-рано репатриран от „ паяка “, и ядосан се качил в „ Мерцедеса “, след това потеглил с гневна скорост и единствено на няколко метра от паркинга, където има завой, изгубил надзор върху ръководството, качил се върху тротоара и се забил в стълба. От удара оборудването паднало и едвам не се стоварило върху двамата служащи, които в същото време товарили камион на по-малко от метър.

Според очевидци от паркинга мъжът псувал и обиждал, сърдит от това, че автомобилът му бил вдигнат от „ паяка “. Платил санкцията и потеглил с мръсна газ, преди този момент, обаче, изключил ESP-то и демонстративно почнал да „ върти “ гуми.

Работещите на паркинга описаха за Пресс ТВ, че това не е индивидуален случай. Редовно нарушителите с репатрирани коли реагирали по този метод и напускали изхода в сходен дрифт.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР